Update 20 mei 2019

 

Zurrik Live 2019: Een grandioos muzikaal weekend in Soerendonk

 

Na alle voorbereidingen was het zover. Zurrik Live 2019 ging van start!

Nadat de aftelklok op nul stond, werd direct de toon gezet voor een muzikaal spektakel met het nummer Deep Purple Medley.

 

Daarna kwam er een divers programma van het SMG. Met het ZMG, Combo, de Drumgroep, Unity Dance, KPJ-SOS, 12 zangers en zangeressen en een goede presentatie waren de avonden compleet. Het publiek werd vermaakt met verschillende muziekstijlen. Een aantal nummers die voorbij kwamen: Papa, Sweet Caroline, It Takes Two, Villa Volta, Manhatten Skyline, Mag Ik Dan Bij Jou en Copacabana!

 

De afterparty werd verzorgd door R.A.T.S., zij hebben voor een mooie afsluiting van twee muzikale avonden gezorgd.

 

Het licht en geluid werd verzorgd door ArtiZtic Sound & Light!

 

Het SMG bedankt alle artiesten, muzikanten, medewerkers, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk het publiek voor dit geweldige muzikale weekend!

 

 

 

 

 

VOORSTELLEN ARTIESTEN ZURRIK LIVE

 

 

 

 

 

Kaartverkoop Zurrik Live gaat van start!

 

Op dit moment is het SMG volop bezig met de voorbereidingen voor Zurrik Live 2019. Dit spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019 in Gemeenschapshuis den Donck in Soerendonk. Het beloven 2 spetterende avonden te worden met veel variatie in zang, muziek en entertainment. Het SMG is uitgegroeid tot een bloeiend muzikaal gezelschap en daarom willen we voor de 3e keer aan het publiek van Soerendonk en omgeving, een mooie muzikale show laten zien.

 

Dit alles wordt, naast de leden van het SMG en Jeugd ZMG, mede mogelijk gemaakt door diverse zangers, zangeressen en ander muzikaal talent uit Soerendonk. Het programma is zo goed als rond. Verschillende artiesten staan te springen om op Zurrik Live hun talenten te tonen aan een breder publiek. Het zijn uiteenlopende artiesten met allemaal hun eigen stijl. Speciaal voor Zurrik Live is er een combo (Pieter Smeets, Peter van der Laak en Ad Adams) samengesteld om het orkest te ondersteunen. Daarnaast zal de drumgroep een spetterend optreden neer gaan zetten! Ook zal dansgroep Unity Dance deelnemen aan Zurrik Live. De presentatie van de avond ligt in handen van onze presentatoren Frank Winters en Erjan Ras. Als laatste kunnen we nu al melden dat de band R.A.T.S.  er na het concert nog een geweldige feestavond van gaat maken.

 

Vanaf maandag 11 maart 2019  is de kaartverkoop van start gegaan bij de verkooppunten. De kaarten kosten € 15,- per stuk voor zowel de zit- als staanplaatsen.

 

Soerendonk: Jaco’s Patatkraam en Mr. Piepers.

Budel: Kom us aan en Reisbureau Riks de Jong.

 

 

Zorg dat je erbij bent op 10 en 11 mei 2019!

 

 

>> Update kaartverkoop: <<

De kaartverkoop voor Zurrik Live gaat hard! Hieronder een overzicht.

 

- Vrijdag Zit: Beschikbaar

- Vrijdag Staan: Beschikbaar

- Zaterdag Zit: Uitverkocht

- Zaterdag Staan: Nog beperkt beschikbaar

 

Wees er dus nog snel bij!

 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mr. Piepers, jaco’s patatkraam,

Riks de Jong Reis- en Adviesburo Budel en Restaria Kom us aan

 

 

datum: 01-05-2019

Nog een week en dan gaat Zurrik Live van start op 10 en 11 mei 2019. De presentatie van de avond ligt bij onze presentatoren die zichzelf voor stellen. Daarnaast besteden we deze week ook aandacht aan het ZMG en SMG

 

Wij zijn Frank van Martien van Toon van Fons’en en Erjan Ras van Chiel d’n schoenmaker. Het is alweer ruim een jaar geleden dat Frank een belletje naar Erjan pleegde met de vraag of hij het zag zitten om samen met hem de Bonte Avond in Soerendonk te presenteren. Lang werd er niet over nagedacht, en al snel gingen we samen aan de slag met alle voorbereidingen. Bij enkel presenteren bleef het echter niet, er werden ook grappige sketches neergezet en muzikale stukken uitgevoerd. De succesvolle samenwerking tussen ons ging niet onopgemerkt, zo werden we ook benaderd werden voor o.a. de bekendmaking van de prins van Soerendonk! En of dat nog niet genoeg was, mogen we nu (als kers op de taart) aan de slag als presentatoren voor Zurrik Live! Genoeg flauwekul, we hebben d’r ontzettend veel zin in, bijzijn is meemaken!

 

 

 

Het SMG is een muziekgezelschap voor jong en oud. Op dit moment telt het SMG in totaal ongeveer 65 leden. In 30 jaar heeft het SMG een mooie groei doorgemaakt. Mede door de jeugdopleiding, waar het SMG dan ook erg trots op is, is het niveau van het SMG enorm gestegen. Alle jeugdleden kunnen diploma’s halen bij Muziekschool Grensland. Het SMG heeft een eigen jeugdgroep genaamd het ZMG (Zurriks Muziek Gezelschap). Erg leuk voor de kinderen om ook samen in een groep muziek te maken! Op dit moment staat zowel het SMG als ZMG onder leiding van Toine van Gompel.

 

Het evenement zal plaatsvinden in Gemeenschapshuis den Donck in Soerendonk. Den Donck wordt omgetoverd tot een ware feestlocatie. Vanaf 19.00uur gaan de deuren open en kan iedereen alvast een plaatsje zoeken. Om 20.00uur zal Zurrik Live 2019 starten.

 

Er zijn nog kaarten beschikbaar bij de verkooppunten tot en met woensdag 8 mei 2019. Wees er snel bij voordat het uitverkocht is! Mochten er nog kaarten over zijn, zijn deze verkrijgbaar op de 2 avonden aan de deur. Twijfel niet en bemachtig een kaartje voor een van de avonden. Met artiesten uit Soerendonk wordt het een geweldig spektakel voor Soerendonk! Een spektakel waar Soerendonk trots op mag zijn!

 

 

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

 

 

datum: 24-04-2019

Nog een paar weekjes en dan gaat Zurrik Live van start op 10 en 11 mei 2019! Deze week wederom een aantal artiesten: Saskia de Bree, Mai van der Heijden, Jessy van Gestel en de dansgroep

 

Ik ben Saskia de Bree, 28 jaar, geboren en getogen in Eersel en samen met mijn twee honden woonachtig in hartje Budel. 5 jaar na mijn eerste performance bij Zurrik live en heel wat muzikale ervaringen verder, sta ik op 10 en 11 mei 2019 wederom samen met het SMG op het podium. De vorige editie van Zurrik Live was eigenlijk mijn eerste podium ervaring, inmiddels heb ik de smaak te pakken en treed ik samen met Carlijn regelmatig op met onze band de ‘2nd Hand Band’ uit Budel. Ik ben werkzaam bij Prowise, daar zing ik regelmatig een nootje mee met de radio op het development kantoor en grijp ik tijdens een bedrijfsfeestje maar wat graag naar de microfoon om een riedeltje te zingen. Ik hou wel van een feestje, en kijk daarom enorm uit naar Zurrik Live 2019!

 

 

Ik ben Jessy van Gestel, 39 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Budel. Ik ben getrouwd met Dick en samen hebben we twee dochters; Lotte van 12 en Senne van 10. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op basisschool de Schatkist in Budel en geef ik dit schooljaar les aan groep 4. In mijn vrije tijd voetbal ik bij FC Cranendonck en ben ik al sinds 1998 lid van de toneelclub in Soerendonk, waar ik met veel plezier regelmatig op de planken sta. Vanuit deze toneelclub ben ik met een aantal andere leden bij Zurrik Live terecht gekomen om te zingen. We zijn samen druk bezig met repeteren en gaan onze uiterste best doen om er iets moois van te maken. Tot ziens op 10 of 11 mei bij Zurrik Live!

 

 

Mijn naam is Mai van der Heijden en woon samen met mijn vrouw Riek in Soerendonk. Muziek en dan vooral zingen is al lange tijd een hobby van mij. Ik heb in verschillende koren gezongen en bij de vorige editie van Zurrik Live was er een speciaal koor samengesteld waarin ik ook mee heb gezongen. Tijdens Zurrik Live 2019 ga ik een aantal nummers solo zingen. Een nieuwe ervaring waar ik ontzettend veel zin in heb!

 

 

Wij zijn de dansers van Unity Dance. We dansen onder leiding van Nikki Lammers.

De dansschool bestaat inmiddels 2 jaar en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Unity Dance staat voor ONE FAMILY - ONE POWER - DANCING. Een grote familie die samen voor een grote gezellig boel kunnen zorgen. Ieder jaar staan er een hele hoop vaste optredens op de planning waar wij graag Zurrik live aan toe willen voegen. We dansten eerder op de bonte avonden in Soerendonk en hebben inmiddels meer Soerendonks bloed in de dansschool. Met onze dansers hopen we het plaatje van Zurrik Live compleet te maken.

 

 

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

 

datum: 14-04-2019

Deze week stellen we jullie weer een aantal artiesten voor: Angelique en Tom Renders, Anne Vos en de Toneelgroep KPJ-SOS.

 

Ik ben Angelique Renders-Geraets, 45 jaar. Sinds 2006 woon ik in Soerendonk samen met mijn man Gert-Jan en kinderen Tom en Bob. Het zingen is begonnen in de toen plaatselijke café Narragonia. Daarna heb ik nog gitaarles gehad van Ruud Vonken. Tijdens deze periode heb ik een keer opgetreden in de Borgh een nummer gespeeld en gezongen van Ilse de Lange. De reacties waren allemaal positief. Hoe het is begonnen in Zurrik: Na een avondje tonpraten werd er leuke muziek gedraaid en de microfoon kwam erbij. Voordat ik er erg in had was ik al aan het zingen. Heb lang nagedacht of ik mee wilde doen aan Zurrik Live. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Heb er ook heel veel zin in om samen met mijn zoon Tom een duet te zingen. Tot 10 en 11 mei!!!

 

Ik ben Tom Renders en ben 12 jaar. Mijn muziek leraar is Henk van Moorsel dat is degene van wie ik alles leer wat betreft het trombone spelen! In groep 8 kreeg ik de hoofdrol van de Musical. Dat was eigenlijk best spannend het was ook de eerste keer dat ik echt voor groot publiek zong. Maar dat was alleen, nu kan ik er eens lekker met mijn moeder tegen aan gaan met Zurrik live! Ik ben al lid van het ZMG sinds 2016 en van het SMG sinds 2017. Ik ben eigenlijk mijn hele leven al bezig met muziek. In muziek kan ik er een eigen draai aan geven zodat het bijvoorbeeld vrolijk klinkt waar mensen blij van worden. Hopelijk zien wij jullie allemaal op 10 en 11 mei want hoe meer mensen hoe… GEZELLIGER! Tot dan!

 

Hallo! Ik ben Anne Vos, ik ben 18 jaar en woon in Soerendonk. Ik ben van huis uit opgegroeid met muziek, mijn beide ouders zijn erg muzikaal. Ook werden mijn zusje Merle, broertje Gijs en ik al van redelijk jongs af aan meegenomen naar het theater. Sinds begin 2010 sta ik ieder jaar ook zelf op de planken met musicalgroep F-act uit Bocholt, waar mijn liefde voor muziek en theater nog verder is versterkt. Negen jaar en vele optredens later, zoweI daar als met jeugdtoneel en de bonte avonden in mijn eigen dorp, doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan zoiets als Zurrik Live dus ben heel benieuwd hoe het gaat zijn, maar ik heb er vooral heel veel zin in!

 

Bij een echt Zurriks evenement als Zurrik Live kan natuurlijk Toneelvereniging KPJ-SOS niet ontbreken! Als welkomstcomité van deze twee avonden hopen we u te mogen verwelkomen. Daarnaast zullen we ook tijdens de show goed vertegenwoordigd zijn! De muzikale talenten van onze vereniging zijn met verschillende nummers te bewonderen. We zien u graag op 10 en 11 mei

 

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

datum: 07-04-2019

Deze week stellen we jullie de volgende drie artiesten voor:

Ine Slenders, Nick Ras en de combo groep.

 

Ik ben Nick Ras, ik ben 17 jaar en woon natuurlijk in Soerendonk. In mijn vrije tijd schilder ik al heel wat jaartjes en speel ik toneel bij Podium Nummer 6 in Gastel en bij KPJ-SOS in Soerendonk. Daarnaast zing ik af en toe, en ben dit jaar samen met heel wat andere Zurrikse Zangers en zangeressen te zien bij Zurrik Live! Hier heb ik natuurlijk heel veel zin in, maar vind het ook erg spannend. Het is super gaaf dat we met zo’n klein dorp toch zo’n grootse avond neer kunnen gaan zetten. Ik hoop er samen met alle andere artiesten en het SMG er 2 super gave avonden van te gaan maken, daar hebben we wel een gaaf publiek bij nodig, dus ik hoop jullie op 10 en 11 mei te zien bij Zurrik Live!!

 

Ik ben Ine Zentjens, ik ben 33 jaar en woon in Soerendonk. Ik ben getrouwd met Tom en heb twee kinderen, Fenna en Sam. Ik ben leerkracht op OBS de Triolier in Budel, waar ik inmiddels al 13 jaar met veel plezier werk. Ik vind het erg leuk om te zingen voor de klas, met de kindjes thuis. En af en toe een keer voor een groter publiek.

 

Wij zijn het combo dat het SMG gaat begeleiden bij Zurrik Live, bestaande uit: Ad Adams (toetsen), Pieter Smeets (basgitaar) en Peter van der Laak (gitaar). Tweederde van ons komt ook uit Soerendonk, alleen Peter uit Leende. We kennen elkaar uit het verleden waarin we gezamenlijk ook in bandjes hebben gespeeld. Denk hierbij aan Link! en Livewire. Bij deze bands hebben we de nodige muzikale uren meegemaakt en ervaring opgedaan. We vinden het een leuke uitdaging om ons nu tussen het muziekgezelschap te mengen en hebben veel zin in de optredens in Mei.

 

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

datum: 01-04-2019

Deze week stellen we jullie de volgende drie artiesten voor:

de Drumgroep, John Bakx en Laura van Mierlo.

 

Wij zijn de drumgroep van het Soeriks Muziek Gezelschap en we bestaan uit 6 personen: Bram Schrurs, Irma Gielen en Martijn Smits van het SMG, Bob Renders van het ZMG en aanvullend Koen Duisters en Rik Winters als ex-leden van het SMG.

Dit is alweer de derde editie dat we meedoen en dit keer hebben we zowel traditionele als melodische klanken ter beschikking! Momenteel zijn we druk bezig om met elkaar een mooie, maar vooral originele act neer te zetten. Het belooft een spetterend optreden te worden! We zien jullie graag op 10 en 11 mei!

 

 

Mijn naam is John Bakx, 30 jaar oud en opgegroeid in het mooie Soerendonk.

Zingen, dansen en toneelspelen zijn mijn favoriete bezigheden en naast mijn werk als sociaal agoog vul ik hier het meeste van mijn vrije tijd mee. Het is inmiddels tien jaar geleden dat ik als jonkie begon bij de eerste editie van Zurrik Live. Met trillende knietjes ben ik het podium opgeklommen en wat was het genieten. Toen ze mij vroegen om deze editie weer opnieuw mee te doen, heb ik ook geen moment getwijfeld. Nieuwe nummers, nieuwe mensen en een nieuwe dirigent.

Het belooft weer een superleuke editie te worden en ik heb er onwijs veel zin in! Daarnaast mag ik dit jaar met onze band R.A.T.S. de afterparty verzorgen, dus trek die dansschoenen maar alvast uit de kast, want we gaan er een superfeestje van maken! Koop die kaartjes, neem al je vrienden en familie mee en dan zie ik je graag op 10 en 11 mei, waar we met z'n alle een echt Zurriks feestje gaan bouwen! Tot dan!

 

 

Mijn naam is Laura van Mierlo, 32 jaar en woon samen met Dirk en mijn dochter Nola in Soerendonk. In het dagelijks leven geef ik les aan de kleuters op basisschool De Triolier in Budel, waar ik ook mijn passie voor muziek kan laten horen. Naast zingen begeleid ik mezelf op gitaar en dat komt bij veel kinderliedjes goed van pas.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel met zingen bezig. Zo vorm ik samen met Johan Saanen het muzikaal duo 'Leaving Traces'. De afgelopen jaren heb ik aan verschillende zangevenementen meegedaan. Zo stond ik ook tijdens de vorige editie van Zurrik Live op het podium. Ik heb veel zin om samen met het SMG en de andere artiesten te zorgen voor 2 fantastische avonden! Hopelijk tot ziens bij Zurrik Live!

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

datum: 25-03-2019

Bekendmaking eerste artiesten Zurrik Live

De komende weken zullen we alle artiesten die aan Zurrik Live deelnemen aan jullie voorstellen met deze week R.A.T.S., Carlijn Leijssen en Marcel Groenen.

 

De afterparty wordt verzorgd door de band R.A.T.S. met als zanger John Bakx uit Zurrik! R.A.T.S neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties tot aan de moderne muziek van nu! Een breed scala aan bekende nummers die iedereen van jong tot oud mee kan zingen! Dit beloofd dus een spectaculaire afsluiting te worden van beide avonden van Zurrik Live!

 

 

Ik ben Carlijn Leijssen, 25 jaar en ik kom uit Soerendonk. Ik woon nu ruim 2 jaar in Budel samen met mijn vriend Joep. In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Toneelvereniging KPJ SOS en zing ik samen met Saskia bij onze band 'The Second Hand Band'. Ik speel ook al een aantal jaren saxofoon bij het SMG. Zo heb ik alle edities van Zurrik Live al meegespeeld en heb ik vorig jaar ook een aantal nummers gezongen tijdens Zurrik Live. Dit jaar ben ik ook weer van de partij en hopelijk gaan we er met zijn allen een feestje van maken!

 

Daarnaast stelt Marcel Groenen zich aan u voor. Het is alweer 5 jaar geleden dat ik voor het eerst heb mogen proeven van de twee mooie muziekavonden die het SMG samen met de artiesten had neergezet. Voor mij was dat de kans om op te treden voor een groter publiek.

Door drukke werkzaamheden tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf is het zingen en optreden helaas een beetje naar de achtergrond verdrongen. Dit is het perfecte moment om het weer helemaal op te pakken en ik ben daarom blij dat het SMG mij ook deze editie van Zurrik live heeft gevraagd een aantal liedjes te zingen. Dorpsgenoten zouden mij wel eens hebben kunnen zien optreden op de Bonte avonden in Roesdonk. In de optredens zit dit jaar weer de nodige variatie, waardoor het voor iedereen een leuke avond belooft te worden. Ik kijk ontzettend uit naar een prachtige Zurrik live 2019 met het SMG en de andere artiesten. Hopelijk ga ik jullie allemaal zien op dit mooie feestje, want wat is er gezelliger dan een zaal die helemaal vol zit met een enthousiast publiek!!

 

>>> TERUG NAAR BOVEN <<<

 

 

Soeriks Muziek Gezelschap | Secretaris: Stefan Ras | Soerendonk | T: (06) 12 87 51 84

Webdesign: Wauwie.com