Op zondag 14 juni 2020 organiseren wij weer onze jaarlijkse

ROMMELMARKT!

 

aanvang: 13:00 uur

Den Donck te Soerendonk

 

Spullen worden in Soerendonk opgehaald op:

zaterdag 13 juni vanaf 10 uur

 

 

U komt toch zeker ook?!

Rommelmarkt SMG: Zondag 14 Juni 2020

 

Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 14 juni haar jaarlijkse rommelmarkt bij Gemeenschaphuis Den Donck te Soerendonk. Er wordt van alles verkocht, zoals huishoudelijke spullen, audio apparatuur, fietsen, porselein, boeken, kleding, speelgoed, lampen en vele andere spullen. Vanaf 13.00 uur start de verkoop.

 

Op zaterdag 13 juni, vanaf 10.00 uur, worden er in Soerendonk spullen opgehaald. We bellen bij u aan en nemen dan de spullen mee. Zonder uw bijdrage en hulp kan deze rommelmarkt niet slagen. Door de hoge stortingskosten zijn we genoodzaakt om selectief te werk te gaan bij het ophalen van de spullen. De hieronder genoemde spullen nemen wij daarom niet mee: grote zware meubelen, bankstellen, sanitair en matrassen. We vragen hiervoor uw begrip.

 

Bent u niet thuis of niet woonachtig in Soerendonk maar wilt u wel graag spullen aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen via info@soeriksmuziekgezelschap.nl of 06-12875184.

 

Uiteraard zal er op 11 juni weer een veiling plaatsvinden. Daarnaast kan er gezellig iets gedronken worden op het terras en voor een bbq wordt gezorgd. Het jeugdorkest ZMG zal voor een muzikale noot zorgen deze middag.

 

Graag zien we u op zondag 14 juni vanaf 13:00 uur. Tot dan!

 

Soeriks Muziek Gezelschap | Secretaris: Stefan Ras | Soerendonk | T: (06) 12 87 51 84

Webdesign: Wauwie.com